Θεωρείο 3

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

Εμβαδό 56,88 τ.μ. [ κτίριο 2 ]

Η διώροφη κατοικία “Θεωρείο 3” , είναι μια αυτοεξυπηρετούμενη , πλήρως εξοπλισμένη κατοικία και ενδείκνυται για να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας , να ετοιμάσετε και να απολαύσετε το πρωινό , το γεύμα ή το δείπνο σας. Όλος ο χώρος είναι ζεστός και οικείος , σαν μια εξοχική κατοικία για απόλυτη χαλάρωση , ξεκούραση και αναζωογόνηση οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.
Η κατοικία εκτείνεται σε δύο επίπεδα με εμβαδό 19,24 τ.μ. το ισόγειο και 37,64 τ.μ. ο πρώτος όροφος. Στο ισόγειο υπάρχει ένα δίκλινο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι και στο πρώτο επίπεδο υπάρχει ένα άνετο καθιστικό με τζάκι , λουτρό , μια ενιαία πλήρως λειτουργική κουζίνα και υλικά για να ετοιμάζετε το πρωινό σας με την άνεσή σας. Και τα δυο επίπεδα έχουν αυτόνομες πλακόστρωτες αυλές. Η αυλή του ισογείου έχει θέα προς το μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου και η αυλή του ορόφου έχει πανέμορφη θέα προς τον Παγασητικό και το Βόλο.
Σε περίπτωση μιας παρέας ή μιας οικογένειας , οι δυο καναπέδες μπορούν να λειτουργήσουν ως κρεβάτια (μονόκλινο & δίκλινο) για επιπλέον άτομα.
(Μέγιστος αριθμός ατόμων: 4 )

site: Θεωρείο ¨Παραδοσιακές τουριστικές κατοικίες¨

ΜΗΤΕ: 0726Κ91000430801

 

Διεύθυνση:
Μακρινίτσα , Συνοικία Αγίου Γερασίμου , Δήμος Βόλου