Θεωρείο 1

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

Εμβαδό 62,60 τ.μ. [ κτίριο 1 ]

Η διώροφη κατοικία “Θεωρείο 1” , είναι μια αυτοεξυπηρετούμενη , πλήρως εξοπλισμένη κατοικία , από πέτρα και ξύλο , όπου μέσα σε ένα προσεκτικά διακοσμημένο χώρο , προσφέρει στον επισκέπτη ηρεμία και φιλοξενία , μαζί με όλες τις ανέσεις ενός λειτουργικού σπιτιού. Το Θεωρείο προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο διακοπών , από ότι τα πολύβουα lobby των ξενοδοχείων και οι κατάμεστες αίθουσες πρωινού , δίνοντας την ηρεμία , ευελιξία και άνεση που έχει ο καθένας σπίτι του.
Η κατοικία εκτείνεται σε δύο επίπεδα με εμβαδό 25,20 τ.μ. το ισόγειο και 37,40 τ.μ. ο πρώτος όροφος. Στο ισόγειο υπάρχει ένα άνετο καθιστικό με WC και μια ενιαία πλήρως λειτουργική κουζίνα και υλικά για να ετοιμάζετε το πρωινό σας με την άνεσή σας. Στο πρώτο επίπεδο υπάρχει ένα ευρύχωρο δίκλινο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι , τζάκι , τραπεζαρία και λουτρό.
Η θέα προς τη θάλασσα και το Βόλο , από το εσωτερικό της κατοικίας και από την αυλή είναι μοναδική. Οι κατοικίες “Θεωρείο 1” και “Θεωρείο 2” μοιράζονται μια πανέμορφη μεγάλη αυλή , σκεπασμένη με κληματαριές που σκιάζουν τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού , ενώ το χειμώνα τα γυμνά κλαδιά επιτρέπουν στον ήλιο να ζεστάνει και να φωτίσει.

(Μέγιστος αριθμός ατόμων: 2 + 1 για παιδί ως 10ετων).

site: Θεωρείο ¨Παραδοσιακές τουριστικές κατοικίες¨

ΜΗΤΕ: 0726Κ91000430801

 

Διεύθυνση:
Μακρινίτσα , Συνοικία Αγίου Γερασίμου , Δήμος Βόλου